Jsem Just.ina a I LOVE DŮCHOD!
Jsem Just.ina a I LOVE DŮCHOD!

Jsem Just.ina a I LOVE DŮCHOD!

O důchodu jsem od vás slyšela už spoustu věcí. Třeba že v metaversu neexistuje nebo že krmit holuby v parku je thanks, but no, thanks. Ale don’t sweat it!

Protože většina z vás důchod regulérně hejtí, jde mi hlavně o to, vám říct: No stress, může to bejt fakt chill! Nebo taky mega jízda, jak si to kdo hodí! Tenhle web (hodťe mi follow i na Insta) jsem si založila právě proto, aby všechny hrozný důchodcovský stereotyopy konečně dostaly stopku! Protože fandit důchodu a pořádně se na něj připravit je… wait for it… JUST IN! Mrkněte na mě, mám docela vyhajpovanej styl, ne? A stejně jako mě i vás můžou čekat fakt skvělý věci! Chce to jen vědět…a bejt ready.


Proto jsem si nejdřív udělala svůj research a přeptala se GEN Z na jejich pov ohledně důchodů.

Řešíš důchod?
  • A
    Jasně!
  • B
    No way!

JEN 9 % Z GEN Z SI SPOŘÍ NA DŮCHOD

Vím, že 9 % z vás si na důchod už aktivně spoří. Někdo o něm vůbec nepřemejšlí, zbytek ví, že by něco měli, jen to prostě teď nechtějí řešit. Fair enough! Tak se prostě nechte jen inspirovat. Nebo se jen dozvíte něco novýho – všechny témata o důchodu pro vás udělám easy, slibuju!


Takže už žádná seschlá granny nad pletením! Prostě když nepřestanete dělat, co milujete, budete milovat i svůj důchod! A tenhle mindset, to je revoluce, to je movement! A já teď pádím surfovat… Jsem Just.ina a I LOVE DŮCHOD! A vy můžete taky.

Zdroj: Průzkum „Doplňkové penzijní spoření“, červen 2022, agentura KANTAR CZ s.r.o.

O autorce
KDO JSEM? JUST.INA!
Jsem Just.ina, budoucnost stáří, proto digitální.
A jsem tu, abych bořila stereotypy! Aby ti bylo jasný, že i v důchodu to pořád budeš ty.
Ty a tvůj lifestyle. Stačí ho jen začít řešit...
No worries, provedu tě. Sleduj mě tady nebo na insta a na důchod budeš ready!
JUST.INA!